الأحد، 15 يوليو 2012

البطاطس المشويه بالجبنه -الطبخات الرمضانيه




بطاطس
ملعقتين زبده

شرايح بارميزان رقيقه
ملعقة شاي بودر ثوم
ربع ملعقة شاي ملح
زيت زيتون
ربع كوب كريمه
ربع كوب جبن تشدر


الطريقه :

الفرن 400 ف

نقصص البطاطس مثل الصور ( جيوب ) و نحشي الجيوب بالاجبان و الزبده

نرش البطاطس بزيت زيتون و ملح و فلفل و بودر الثوم

نخبز البطاطس لمدة ساعه مغطينه بالقصدير

بعد ما تستوي نطلعها و نصب عليها كريمه و اجبان مبشوره و نردها للفرن بدون قصدير ربع ساعه






















0 التعليقات:

إرسال تعليق

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme