الأحد، 1 سبتمبر 2013

Maltesers Cake

صورة: ‏Maltesers Cake

المكوّنات :
كوبان دقيق
كوبان سكر
ثلاثة أرباع كوب كاكاو
ملعقتان صغيرتان بيكاربونات الصوديوم
ملعقة صغيرة بايكنغ باودر
نصف ملعقة صغيرة ملح
2 بيض
كوب حليب
نصف كوب زيت نباتي
ملعقتان صغيرتان خلّ

لتحضير كريمة الشوكولاتة:
كوب ونصف شوكولاتة داكنة مبشورة
كوب كريمة خفق
نصف ملعقة صغيرة فانيليا
ملعقة صغيرة سكر

للزينة:
بحسب الحاجة شوكولاتة مالتيزرز

طريقة العمل :

أمزجي الدقيق، السكر، الكاكو، بيكاربونات الصوديوم، البايكنغ باودر والملح في وعاءٍ كبير.

أخلطي جيّداً ثمّ أضيفي البيض، الحليب، الزيت والخلّ.

حرّكي المكوّنات جيّداً حتّى تتجانس وتتشكّل عجينة متماسكة.

دعي العجينة لترتاح جانباً لساعتين.

أسكبي العجينة في قالب كيك وأدخليه إلى الفرن على حرارة 180 درجة مئوية لمدّة 40 دقيقة.

لتحضير كريمة الشوكولاتة، ذوّبي الشوكولاتة على النار.

أخفقي الكريمة مع الفانيليا والسكّر.

أضيفي المزيج إلى قدر الشوكولاتة واغلي جيّداً مع التحريك المستمرّ.

زيّني الكيكة بكريمة الشوكولاتة وبحبوب المالتيزرز


Maltesers Cake

Ingredients:
Cups flour
Cups sugar
Three-quarters cup cocoa
Two small tablespoons of sodium bicarbonate
Teaspoon Beking the powder
½ teaspoon salt
2 eggs
Cup milk
½ cup vegetable oil
Two small tablespoons vinegar

To prepare the chocolate cream:
Half cup grated dark chocolate
Cup whipping cream
½ teaspoon vanilla
Tsp sugar

Accessories:
According to the need chocolate Maltiserz

Working method:

Mix flour, sugar, الكاكو, sodium bicarbonate, Albaakeng powder and salt in a large bowl.

Mix well and add the eggs, milk, oil and vinegar.

Stir ingredients well even تتجانس and cohesive dough is formed.

Invited the dough aside to rest for two hours.

Pour the dough into a mold Cake and Adkhalah to the oven at 180 ° C for 40 minutes.

To prepare the chocolate cream, melt chocolate on fire.

Beat the stones with vanilla and sugar.

Add to the mix as much as chocolate and boil with constant stirring well.

Zinni cake with chocolate cream and pills Almaltiserz‏ 


Ingredients:
Cups flour
Cups sugar
Three-quarters cup cocoa
Two small tablespoons of sodium bicarbonate
Teaspoon Beking the powder
½ teaspoon salt
2 eggs
Cup milk
½ cup vegetable oil
Two small tablespoons vinegar

To prepare the chocolate cream:
Half cup grated dark chocolate
Cup whipping cream
½ teaspoon vanilla
Tsp sugar

Accessories:
According to the need chocolate Maltiserz

  method:

Mix flour, sugar, الكاكو, sodium bicarbonate, Albaakeng powder and salt in a large bowl.

Mix well and add the eggs, milk, oil and vinegar.

Stir ingredients well even  and cohesive dough is formed.

Invited the dough aside to rest for two hours.

Pour the dough into a mold Cake and Adkhalah to the oven at 180 ° C for 40 minutes.

To prepare the chocolate cream, melt chocolate on fire.

Beat the stones with vanilla and sugar.

Add to the mix as much as chocolate and boil with constant stirring well.

Zinni cake with chocolate cream and pills Almaltiserz

0 التعليقات:

إرسال تعليق

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme