السبت، 24 أغسطس 2013

Alxller caramel sauce

صورة: ‏الإكلير بصوص الكراميل

Alxller caramel sauce

المقادير:
كوب دقيق
2 ملعقة صغيرة بيكينج بودر
3 ملعقة صغيرة زيت
ملعقة صغيرة فانيليا
رشة ملح
كوب ميه
4 بيضة

مقادير الكراميل
كوب سكر
2 ملعقة كبيرة زبدة
2 كوب كريمة مخفوقة

الطريقة:
1- حطي الميه في حلة على النار وضيفي عليها الزيت واستني لحد ما الخليط يغلي، وبعدين ضيفي عليهم الدقيق قلبيهم على النار بمضرب اليد لحد ما تتجانس مع بعض لمدة 3 دقائق.

2- ارفعي الخليط من على النار وضيفي عليه البيكينج بودر والفانيليا وبيضة وابدئي اخلطيهم مع بعض، وبعدين ضيفي باقي البيض والملح واخلطيهم كويس مع بعض لحد ما تتجانس وتكون شبه الكريمة.

3- هاتي صينية وافردي عليها ورقة زبدة وابدئي خدي من العجينة بالملعقة الصغيرة ورصيها بحيث تكون شكلها مدور شوية، ودخليها فرن

درجة حرارته 180 درجة مئوية لحد ما يبقى لونها دهبي، وبعدين طلعيها من الفرن وسيبيها على جنب تبرد.

4- لعمل صوص الكراميل: حطي السكر على النار لحد ما يسيح مع التقليب، وبعدين ضيفي عليه كوب كريمة بالتدريج مع التقليب المستمر لحد ما الخليط يسيح مع بعض، وبعد كده ضيفي عليهم الزبدة مع التقليب لحد لمدة 3 دقائق أو لحد ما تسيح.
ملحوظة: ممكن تستبدلي صوص الكراميل بصوص الشيكولاتة.

5- اعملي فتحة صغيرة في كل كورة من الإكلير واحشيهم بالكريمة، وبعد كده ارفعي صوص الكراميل من على النار وصبيه على الإكلير، وقدميه.


Alxller caramel sauce

Ingredients:
Cup flour
2 teaspoon بيكينج of powder
3 teaspoon oil
Teaspoon vanilla
Pinch of salt
Cup-Mer
4 eggs

Amounts of caramel
Cup sugar
2 tbsp butter
2 cups whipped cream

Method:
1 - Put the water in a suit on fire and my guest oil, استني, reduce the mixture boil, and then, my guest them flour Qlbém on fire with a hand bat reduce what تتجانس with some for 3 minutes.

2 - Lift the mixture on fire and my guest it البيكينج powder, vanilla and egg and begin Akhltém with some, and then, my guests the rest of the eggs and salt and the Akhltém OK with some reduce تتجانس and be semi-precious stones.

3 - Hattie Chinese and everyday butter paper and begin my cheeks from the dough with a spoon small and Rsaha-rounded so that the shape a little, Dkhalaha oven

Temperature of 180 ° C limit what remains golden Dhabi, two Talaaaha dimensions of oven and Sabhe on side cool.

4 - for the work of thieves caramel: Put sugar on the fire to some extent يسيح with stirring, and then, my guests upon cup cream gradually, stirring continued somewhat mixture يسيح with some, and after that my guests they butter, stirring reduce for 3 minutes or reduce what تسيح.
Note: possible Tstbdla the chocolate sauce, caramel sauce.

5 - slot اعملي small in every province of Alxller and cream Ahhihm, and after that put your caramel sauce from the fire and boys Alxller, and feet.‏ 

Ingredients:
Cup flour
2 teaspoon  of powder
3 teaspoon oil
Teaspoon vanilla
Pinch of salt
Cup-Mer
4 eggs

Amounts of caramel
Cup sugar
2 tbsp butter
2 cups whipped cream

Method:
1 - Put the water in a suit on fire and my guest oil,  reduce the mixture boil, and then, my guest them flour Qlbém on fire with a hand bat reduce what  with some for 3 minutes.

2 - Lift the mixture on fire and my guest it  powder, vanilla and egg and begin Akhltém with some, and then, my guests the rest of the eggs and salt and the Akhltém OK with some reduce  and be semi-precious stones.

3 - Hattie Chinese and everyday butter paper and begin my cheeks from the dough with a spoon small and Rsaha-rounded so that the shape a little, Dkhalaha oven

Temperature of 180 ° C limit what remains golden Dhabi, two Talaaaha dimensions of oven and Sabhe on side cool.

4 - for the work of thieves caramel: Put sugar on the fire to some extent  with stirring, and then, my guests upon cup cream gradually, stirring continued somewhat mixture  with some, and after that my guests they butter, stirring reduce for 3 minutes or reduce what .
Note: possible Tstbdla the chocolate sauce, caramel sauce.

5 - slot  small in every province of Alxller and cream Ahhihm, and after that put your caramel sauce from the fire and boys Alxller, and feet.

0 التعليقات:

إرسال تعليق

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme