الاثنين، 3 سبتمبر 2012

Chips رقائق الشيبس بالدجاج


المقادير
بطاطس

خل

ملح

مرقه دجاج ماجي

زيت للتحمير

الطريقة


اغسلى البطاطس و قومى بتقشيرها
قطعى البطاطس لشرائح شيبس رقيقة و اغسليها
احضرى إناء وضعى فيه الماء مع شرائح الشيبس والملح و الخل وسيبيها 20 دقيقه
احضرى مقلاة عميقة وسخنى فيها زيت غزير على نار هادئة و اقلى الشيبس
ارفعى الشيبس على فوط ورقية حتى تمتص الزيت الزائد
خذى المرقة وافركيها بإديكى ناعم جداً
ورشيها علي الشيبس

0 التعليقات:

إرسال تعليق

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme