الاثنين، 16 يونيو 2014

بطاطس بيوريه


صورة: ‏بطاطس بيوريه:
كيلو بطاطس مسلوقه
نصف كيلو لحمه مفرومه متعصجه
نصف كوب حليب
2 م ك لبن بودره
ملح وفلفل
2م ك زبده او سمن
بقسماط مطحون (فتات خبز)
الطريقه:
تهرس البطاطس جيدا ويضاف لها الحليب والملح والفلفل والزبده والحليب البودر وندهن صينيه سمن ونضع نصف كميه البطاطس ثم نضع اللحمه المفرومه ثم باقى البطاطس ونرش على الوجه البقسماط وممكن اضافة جبنه مبشوره وتدخل الفرن ويحمر الوجه وبالهنا والشفا.‏

المقادير:

كيلو بطاطس مسلوقه

نصف كيلو لحمه مفرومه متعصجه

نصف كوب حليب

2 م ك لبن بودره

ملح وفلفل

2م ك زبده او سمن

بقسماط مطحون (فتات خبز)

الطريقه:

تهرس البطاطس جيدا ويضاف لها الحليب والملح والفلفل والزبده والحليب البودر 

وندهن صينيه سمن ونضع

 نصف كميه البطاطس ثم نضع اللحمه المفرومه ثم باقى البطاطس ونرش على الوجه 

البقسماط وممكن 

اضافة جبنه مبشوره وتدخل الفرن ويحمر الوجه وبالهنا والشفا.

0 التعليقات:

إرسال تعليق

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme