الأحد، 15 يوليو 2012

المسقعه باللحم المفروم - طبخات رمضانية



المقادير
_لحم مفروم طازج وبالكميه الي تحبيها
تضيفي للحمه حسب الرغبه
*بقدونس
*شبت
*كزبره
*ثوم وبصل
*كمون وفلفل أسود
*بصل للقلي
_بطاطس مقطعه حلقات
_ طماطم مقطعه حلقات
_باذنجان مقطعه حلقات

_الصوص عباره عن
*صلصه
*مويا على حسب الكميه
*فص ثوم مهروس
*كزبره وشبت
*كمون وفلفل أسود وكاري إن وجد
الطريقه
*تخلطي جميع المقادير مع بعض

الآن أترككم مع الصورإلي حتوضح كل الخطوات


نقلب اللحمه على النار لغاية ماتستوي زين



نقلي الباذنجان والبطاطس



نجهز الصوص


وفي صينيه نرص الطماطم



نوزع اللحمه المفرومه على الطماطم




نرص الباذنجان فوق اللحمه




نصب شويه من الصوص إلي جهزناه


نوزع باقي اللحمه فوق الباذنجان




نرص البطاطس



نرص باقي الباذنجان فوق البطاطس ونصب باقي الصوص





كذا نكون إنتهينا من التجهيز

والحين ندخلها الفرن على درجه حراره متوسطه

وبعد مانتأكد إنها أستوت نطلعها من الفرن ونقدمها





هناك تعليق واحد:

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme